Lirik Lagu Ketemu Maru – Nina Yani || Lirik Tarling 2020

By | Desember 9, 2019

Lirik Lagu Ketemu Maru – Nina Yani || Lirik Tarling 2020 KETEMU MARUVoc. Nina Yani Cipt. Nina YaniArr. Yani Hidayat Ati les-lesan… Ketemu karo maru Bli nyangka kula cemburu Les-lesan ketemu maru Ning ati ana rasa cemburu Ketemu maru dadakan nafsu Watir bae kakang digawa mlayu Ning pikiran kaya bli bisa turu Inget maru gawe sungu sun metu… Read More »

Lirik Lagu Pada Lemese – Nunung Alvi || Lirik Tarling 2020

By | Desember 9, 2019

Lirik Lagu Pada Lemese – Nunung Alvi || Lirik Tarling 2020 PADA LEMESEVoc. Nunung AlviCipt. Adi KamsekArr. Asdi Askar Rasa seneng sun due laki Eman sayang lan sehati Rumah tangga sun bahagia Ora pernah gawe lara Ning dunya mung sampean siji Langka maning sing diganduli Sinatria sing bagus rupa Ibarat dalang raden sandiwara Reff: Rasa bahagia pisan Kula… Read More »

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020)

By | Desember 4, 2019

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020) GEMBLENG KAEN AYU KITAVoc. Anik ArnikaCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Due pacar siji kurang Luruh sing kayang ngapa Wadon kanggo bandingan Sing kalah ditinggal miyang Matane ringas bae Bli kena deleng bokong Sasah bae ning wadon Yen deleng sing rada mlesnong Gembleng kaen ayu gah kita… Read More »

Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020)

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020) CERITA TKIVoc. Anik ArnikaCipt. Anik ArnikaArr. Zuky Jembrong Rumah tangga adoh adohan Kudu bisa jaga kepercayaan Kula ning kene kakang ning kana Tulung kakang aja selewa-lewa Dadi TKI ning luar negeri Ora gampang berat kula nglakoni Panas perihe enak blenake Tek lakone sampe entok kontrake Reff Cuma siji… Read More »

Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby SYARAT SIJIVoc. May BarbyCipt. –Arr. – Sampean teka gawa cinta Lunga ninggali lara Jare kula sing dipilih Malah milih balik ning rabi Wani ndemeni bli wani megat Wani ndemeni kula Bli wani megat sing tua Angger kula sing dilelara Reff: Sun gelem dadi siji Nanging syarate siji Yen kakang bener demen… Read More »

Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu

By | November 30, 2019

Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu KANGGO MAMA Voc. Ayu DermayuCipt. Zale RMArr. Ning setiap ambekan mung ana doa Kanggo mama sing ana ning surga Kien mama wis langka wis ora nanggung lara Mugia tenang mama ning kana Segala upaya tek lakoni ning tumpale jagat tek pareki Dunya ora berharga yen mama jerit lara Rela yen sakite… Read More »

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita MILIH SAMPEANVoc. Nok Neng SagitaCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Lintang… akeh peteng… Wulan… siji padang… Najan akeh… wong lanang… Sing kedeleng… mung kakang… Lamon soke milih kula milihe kakang Sewu lanang ana ngadepan Mung sampean siji sing tek pilih pilihan ati Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean A…bot bae kula… Read More »