Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 29, 2020

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling Yani Ridho SEMAVoc. Yani RidhoCipt. Adung AbdulganiArr. Adi Tea Duh nepluk bluruk banyu mataNgrigel bumi… sema…Kula kemutan ning sampean awan bengiNgraksa si badanNgraksa sibadan Lawas rong taun ninggalaken wong tuaTekade ati pengen mekayaRasa bli tegel ning wong tua wadonNinggalaken bari ketuwon sema… Duh kang kuasa sun nitip wong tuaWis… Read More »

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Dian Anic KUDUNE KITAVoc. Dian Anic Ft Juned Wa KancilCipt. Zale RMArr. Zale RM. Duh mengkenen rasane atiNerima kenyataanBatin kaya rasane sedihNinggal sampean Sebenere kudune kita ndodok karo siraLamun ora sira kegoda harta lan bendaNanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamatSebab sun ora sida kawin karo… Read More »

Lirik Mung Dadi Mantan – Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Mung Dadi Mantan – Ayu Karlina || Lirik Lagu Ayu Karlina MUNG DADI MANTANVoc. Ayu KarlinaCipt. Wa Kancil (Juned)Arr. Jawara Studio Urip pernah sun bahagiaRusak karna wong ketigaDemenan sun wis selawas lawasCuma bisa dadi mantan Dasar nasib bli kaberanUrip dilelara mantanBengen sun pernah sayang sayanganSekien mung dadi mantan Reff:Bengen pernah nyayangiMalah sun disakitiPadahal uwis percayaMalah digawe lara… Read More »

Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 2, 2020

Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Ochol Dhut MATA KERANJANGVoc. Ochol Dhut Ft Desy ParaswatyCipt. Ali GanggaArr. Azana Wilahyu Wong ayu sapa araneYen mesem pantes rupaneNandur tomat cukule jaeKakang pengen weruh arane Dasar Lanang mata keranjangRayu ngerayu wadon ning dalanDesa bangkir genaeng kracaOra mikir ora ngaca Reff:Nok aja galak galak temenBokatan… Read More »

Lirik Lagu Rangda Bapuk – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 2, 2020

Lirik Lagu Rangda Bapuk – Anik Arnika || Lirik Lagu Anik Arnika RANGDA BAPUKVoc. Anik ArnikaCipt. Anik ArnikaArr. Anik Arnika Kadiran berag tuaDandane slalu bergayaPengene lunga lungaSanjane ning nyi rangda Dasare mata widengBli kena ndeleng sing gemblengDasare lanang buayaBli kena deleng nyi rangda Rangda bapuk rangda bapukSing disawang empukRangda bapuk rangda bapukMangane irit lawune krupuk Reff:Pasang aksi gaya… Read More »

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 25, 2020

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Devi Susilawati WIS PERCUMAVoc. Devi SusilawatiCipt. Dadang Anesa / Didit NJArr. Hery Berbobot Wis percuma…Yen bakale gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan janji kang dingin Apa sampean wis tega…Ning janji karo ning sumpahApa arti kasih sayangYen cintane nggo dolanan Sumpah pirang pirang sumpahMasih angger gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan… Read More »

Lirik Sida Kawinan – Zaina || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 21, 2020

Lirik Sida Kawinan – Zaina || Lirik Lagu Zaina SIDA KAWINANVoc. ZainaCipt. Diyan ShofyanArr. – Apa bener kakang arep ngawin..Kula watir sampeane isin..Sebab sampean masih perjakaRumasa kula uwis randa.. Duh kakang kula banget sayangAja sampe kakang gawe wirangBukti cinta dudu cuma ngrayuNgucap janji ning arep penghulu Reff:Memang cinta bli mandeng statusAsal wong loro atine tulus…Kula rangda sampean perjakaYen… Read More »