Kategori: Aas Rolani

Lirik Lagu Lanange Jagat – Aas Rolani

Lirik Lagu Lanange Jagat – Aas Rolani Kaya kayane langka… Wong sejagat buana… Bagus rupa alim kaya satria Arjuna.. Ho…oo.. Cuma pacare kula Awan bengi...

Lirik Lagu Cikedung – Aas Rolani

Lirik Lagu Cikedung – Aas Rolani Ning waktu kang kliwat Kula pernah terpikat asmara Salah swijine pemuda Wonge ganteng dambaan ning jiwa Cikedung dalane loyang...

Lirik Lagu Sewulan Maning – Aas Rolani

Lirik Lagu Sewulan Maning – Aas Rolani Tunggu kang sewulan maning Yen sampean pengen kesanding Aja watir sun ingkar janji Yen wis jodoh pasti bakal...