Kategori: Asep Kriwil

Lirik Lagu Turu Ning Pawon – Asep Kriwil

Lirik Lagu Turu Ning Pawon – Asep Kriwil Sesambate kaya bli kuatDunia wis kaya kiamatBlenake wong ditinggal kawinUrip kaya langka angin Ibarate turu ning pawonPanase...