Category Archives: Astri CN

Lirik Lagu Ngimpi Dikeloni – Astri CN

By | Maret 6, 2019

Lirik Lagu Ngimpi Dikeloni – Astri CN Apa sih jodoh arep ngibani Sebab kula ngimpi ngimpi di keloni Duh kakang sayang kapan ngawine Bli sabar sun pengen dadi rabine Aja cuma omonge bae Kula pengen nyata buktine Reff: Kula gah ngerti kakang duwe rabi Nanging cinta wis nyokot ning ati Bli kongkon megat rabi sampean Nanging sun jalukā€¦ Read More »