Category Archives: Eddy Zacky

Lirik Lagu Eddy Zacky – Karma

By | Desember 21, 2018

Lirik Lagu Eddy Zacky – Karma Karma ning alam dunya Pasti bakale nyata Aja gawe masalah Aja gawe musia Sapa sing gawe lara Bakale kena karma Kudu sing ati ati Kudu saling ngormati Reff: Wis akeh bukti Akeh contoh e Urip Serakah bakal Sengsara Sapa sing nandur Wis pasti mundur Urip ning dunya Aja serakah Sekien wis kebukti… Read More »