Category Archives: Ita DK

Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih – Ita DK

By | Mei 14, 2019

Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih – Ita DK Mimi… karo mama… Kula jaluk… Ampura… Bayangane kaya bnng mata bae Seklebate kekatonen bae Duh kakang… Ning endi… Sun pegel ngulati Sampe hampir frustasi Najan langka rido sing wong tua Tapi kula tetep arep maksa Wong loro… wis janji Bakal dadi siji Najan kawin kyai Reff: Wong lanang pirang… Read More »

Lirik Lagu Cuma Mantan – Ita DK

By | Desember 18, 2018

Lirik Lagu Cuma Mantan – Ita DK Jujur ning ati sun masih demen ning sampeyanNanging kudu ngerti kien kula bli dewekanSiji tek jaluk kudu bagi perasaanUmpama ketemu masih bisa meduluran Kula duwe laki duwe turunan Bli mungkin duweni Mung cuma mantan… Reff:Jambu alas duh kakang jambu kemuningNinggal lawas kien kakang teka maningDudu tega klalen ning sumpah ora setia..Kula… Read More »