Category Archives: Iwi S

Lirik Lagu Aja Marek Maning – Iwi S || Tembang Tarling Lawas

By | September 20, 2019

Lirik Lagu Aja Marek Maning – Iwi S AJA MAREK MANINGVoc. : Iwi SCipt. : M. SadiArr. : Carwin Group Aja marek maning sun wis ora demen Ra pengen kesanding nyawange wis bosen Kula dadi korban gara gara cinta Asale sampean sing gawe pendusta Semene rasane wong disiksa batin Kanggo pengarepe ora maning maning Cinta kurang teliti rusakā€¦ Read More »