Category Archives: Lirik lagu

Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 28, 2020

Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Sultan Trenggono DAGANG PINDANGVoc. Sultan TrenggonoCipt. Sultan TrenggonoArr. Tanu Al Ibnu Nasiiibbb…Kaberan temen….Due demenen… Ngraupi wirang… Tega sira pancen tegaHiyanat cinta…Apa sih sengajaNyakiti kita… Rasa isin campur wirangGepok ning badan…Sun duwe demenan ngraupi wirang Reff:Senok pernah jaluk gelangSun rela bobok celenganRumasa kita wong langkaRela korban jiwa raga Dilawani… Read More »

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty MATUR KESUWUNVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. D & D Nyuwun agunge ing pangapuntenNyen hubungan dadose meketenSungguh ora nyangka sira pegot rasaEman lan sayange kitaSira pancen tega rela mbuang kitaDemi lanang sing ning kana Mungkin ati kula terlalu sepiLami suwung mboten wonten… Read More »

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 29, 2020

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling Yani Ridho SEMAVoc. Yani RidhoCipt. Adung AbdulganiArr. Adi Tea Duh nepluk bluruk banyu mataNgrigel bumi… sema…Kula kemutan ning sampean awan bengiNgraksa si badanNgraksa sibadan Lawas rong taun ninggalaken wong tuaTekade ati pengen mekayaRasa bli tegel ning wong tua wadonNinggalaken bari ketuwon sema… Duh kang kuasa sun nitip wong tuaWis… Read More »

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Dian Anic KUDUNE KITAVoc. Dian Anic Ft Juned Wa KancilCipt. Zale RMArr. Zale RM. Duh mengkenen rasane atiNerima kenyataanBatin kaya rasane sedihNinggal sampean Sebenere kudune kita ndodok karo siraLamun ora sira kegoda harta lan bendaNanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamatSebab sun ora sida kawin karo… Read More »

Lirik Mung Dadi Mantan – Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Mung Dadi Mantan – Ayu Karlina || Lirik Lagu Ayu Karlina MUNG DADI MANTANVoc. Ayu KarlinaCipt. Wa Kancil (Juned)Arr. Jawara Studio Urip pernah sun bahagiaRusak karna wong ketigaDemenan sun wis selawas lawasCuma bisa dadi mantan Dasar nasib bli kaberanUrip dilelara mantanBengen sun pernah sayang sayanganSekien mung dadi mantan Reff:Bengen pernah nyayangiMalah sun disakitiPadahal uwis percayaMalah digawe lara… Read More »

Lirik Lagu Rangda Bapuk – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 2, 2020

Lirik Lagu Rangda Bapuk – Anik Arnika || Lirik Lagu Anik Arnika RANGDA BAPUKVoc. Anik ArnikaCipt. Anik ArnikaArr. Anik Arnika Kadiran berag tuaDandane slalu bergayaPengene lunga lungaSanjane ning nyi rangda Dasare mata widengBli kena ndeleng sing gemblengDasare lanang buayaBli kena deleng nyi rangda Rangda bapuk rangda bapukSing disawang empukRangda bapuk rangda bapukMangane irit lawune krupuk Reff:Pasang aksi gaya… Read More »

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 25, 2020

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Devi Susilawati WIS PERCUMAVoc. Devi SusilawatiCipt. Dadang Anesa / Didit NJArr. Hery Berbobot Wis percuma…Yen bakale gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan janji kang dingin Apa sampean wis tega…Ning janji karo ning sumpahApa arti kasih sayangYen cintane nggo dolanan Sumpah pirang pirang sumpahMasih angger gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan… Read More »