Category Archives: Nok Neng

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita MILIH SAMPEANVoc. Nok Neng SagitaCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Lintang… akeh peteng… Wulan… siji padang… Najan akeh… wong lanang… Sing kedeleng… mung kakang… Lamon soke milih kula milihe kakang Sewu lanang ana ngadepan Mung sampean siji sing tek pilih pilihan ati Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean A…bot bae kula… Read More »

Lirik Lagu Rangda Taiwan – Nok Neng

By | Juli 31, 2019

Lirik Lagu Rangda Taiwan – Nok Neng RANGDA TAIWANVoc. Nok NengCipt. Tanto Lala PoArr. Casyadi CN Duh kang tanto… Kulane kangen… Ning sampean… Sing ana ning taiwan… Rasa kangen kula bli kejagan Bayangane kakang kaya ning iringan Kula rindu ora ketahan Ning sampean kula slalu kelingan Lap kelingan lagi waktu bengen Janji kula bli bakal demen wong sejen… Read More »