Kategori: Ocholl Dhut

Lirik Lagu Nafsu Bli Metu – Ocholl Dhut

Lirik Lagu Nafsu Bli Metu – Ocholl Dhut Voc. Ocholl Dhut Cipt. Ali Gangga Arr. Itho Melodi Kejeme… lirkaya rahwana Tegane… sira nyolong cinta Aduh...

Lirik Lagu Jadwal Dina – Ochol Dhut

Lirik Lagu Jadwal Dina – Ochol Dhut Kaya putek pisan pengen due pasanganRasa wis kesirian karo batur baturan Ning malam percintaan batur gawa gandenganSun rasa...

Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut

Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut Disayang ora… dilelara iya Sun kawin karo sira Dimanja ora… disengiti iya Lawase rumah tangga Yen arep milih...

Lirik Lagu Mengkelaken – Ochol Dhut

Lirik Lagu Mengkelaken – Ochol Dhut Awale oh nyenengaken Tapi ning akhire mengkelaken Apa kien uwis suratan Dasar nasib ora kaberan Haaaaaa Haaaaaa Hoooooooo Hooooooo...

Lirik Lagu Ora Bagus – Ochol Dhut

Lirik Lagu Ora Bagus – Ochol Dhut Wong wadon eman eman ning ayunePadahal blesak ning sifateWong wadon manis pisan omonganeBli nyangka pedes ning nyataneOra bagus...

Lirik Lagu Laki Dadi Rabi – Ochol Dut

Lirik Lagu Laki Dadi Rabi – Ochol Dut Endi tanggung jawab eEndi kasih sayangeYen laki mangkat kerjaSering langka ning umah Anak ditinggal miyangEmboke gentayanganYen laki...