Category Archives: Suka Wijaya

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty MATUR KESUWUNVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. D & D Nyuwun agunge ing pangapuntenNyen hubungan dadose meketenSungguh ora nyangka sira pegot rasaEman lan sayange kitaSira pancen tega rela mbuang kitaDemi lanang sing ning kana Mungkin ati kula terlalu sepiLami suwung mboten wonten… Read More »

Lirik Lagu Alumni Ati – Suka Wijaya || Lirik Tarling 2020

By | Januari 22, 2020

Lirik Lagu Alumni Ati – Suka Wijaya || Lirik Tarling 2020 ALUMNI ATIVoc. Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. Raden Cinta suci kentir nng kali Sira tek anggep alumni ati Ati rasa lara diinget ya tambah lara Kita sing ndemeni tapi bli bisa ndueni Kadang sering nangis dudu sun saking cengenge Karna sun setia kulinah banget nunggune Sira kena dosa… Read More »

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

By | Desember 23, 2019

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya LEMU TAPI AYUVoc. Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. Apa dure sun wong blesak Luru jodoh susah Apa dure kurang ganteng Wadon langka sing demen Yen ana wadon gelem Sing aja ngrayu ngrayu Bagen lemu… Sing penting ayu Memang kita gagah tampan Urip ya ora mapan Naksir anake wong sugih Kita bli… Read More »

Download Kumpulan Lagu Tarling Terbaru 2019

By | Juli 24, 2019

Perhatian :Lagu / Mp3 yang admin hanya sebatas review dan demo saja, bila kalian suka silahkan kalian beli kaset VCD/DVD nya untuk selalu mendukung karya – karya seniman dan artis tarling cirebon dan di indramayu agar mereka terus berkarya dengan karya – karya tarling mereka. Berikut kumpulan lagu lagu tarling terbaru 2019 yang bisa kalian download secara gratis… Read More »

Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya

By | Juli 3, 2019

Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) Vocal : Suka Wijaya Cipt : Suka Wijaya Yen nyawang banyu meneng katone jero Prangsane uwong seneng due rabi loro Padahal stres pikiran nggo luru alesan Mana mene sayang ning istri jaga perasaan Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan Ning rabi… Read More »

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya

By | Juli 2, 2019

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Lamon kakang pengen wedang Rasa asrep kaya kurang gula Sing penting yakin Karo nyawang senyume kula Lamon kakang pengen mangan Sayur asrep kaya kurang pera Sing penting yakin Karo mandeng meseme kula Sing pentinge diyakini Disyukuri dinikmati Masak apa bae Rasa sedep yen bumbune cinta Reff: Apa… Read More »

Lirik Lagu Sumpah Setia (Due Kandungan) – Susy Arzetty Ft Suka Wijaya

By | Maret 16, 2019

Lirik Lagu Sumpah Setia (Due Kandungan) – Susy Arzetty Ft Suka Wijaya Kakang kula melang Sampeane gawe wirang Watir sampeane bohong Kula isin kenang uwong Ngomong priben maksude Keder pisan kakang mbahase Isin wirang kenang sapa Mampan kakang kuh setia Reff: Kulae watir sampean ingkar sing janji Sampean ngrayu ngomong e bli sampe hati Kula kepriben sejen karo… Read More »