Kelara – Wa Kancil Lirik

Diposting pada
Bagikan

Lirik Kelara – Wa Kancil || Lirik Lagu Tarling 2022

KELARA
Voc. Wa Kancil
Cipt. Juned/Kancil
Arr. Jawara Studio

Wis cukup….
Larane…
Mau bae…

Awale di gawe nyaman
Wis bosen sekien ngilang
Demene disia sia
Malah di anggepe langka

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal…

Reff :
Sing demen sing sayang mung kita
SIra ning kita langka rasa
Percuma balenan maning
Yen arep nglelara mning

Wis pegel sun digawe lara
WIs berjuang di sia-sia
Kelara ati kelara
Sun ikhlas milih berpisah…

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal…

Reff :
Sing demen sing sayang mung kita
SIra ning kita langka rasa
Percuma balenan maning
Yen arep nglelara mning

Wis pegel sun digawe lara
WIs berjuang di sia-sia
Kelara ati kelara
Sun ikhlas milih berpisah…

Awale di gawe nyaman
Wis bosen sekien ngilang
Demene disia sia
Malah di anggepe langka

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal…