Lirik Bahagia Sing Nyata – Tia Inova Ft Fahmi Zein

Diposting pada

Lirik Bahagia Sing Nyata – Tia Inova Ft Fahmi Zein || Lirik Lagu Tarling Tia Inova

BAHAGIA SING NYATA
Voc. Tia Inova Ft Fahmi Zein
Cipt. Riza D’wapinz
Arr. Yugha Firdau’n Zaen

Tetes banyu mata
Niba wis ora kerasa
Yen wis inget kakang
Anak lan keluarga

Pengen nggrayang raga
Tapi bli mungkin bisa
Kangen sing tek rasa
Doa sing tek ucapena

Sing sabar sabar sayang
Lara mung seumur kembang
Demi bahagia sing luwih nyata

Reff :
Restu kakang sing kadoan
Dadi penguat badan
Najan ngadepi cobaan
Enak blenak wong loroan

Kuat sayang ana kakang
Sing inget ning tujuan
Najan ngrasa kangelan
Sing penting masa depan

Impian sing indah
Bli segampang ngwalik tampah
Demi masa depan
Bahagia… sing nyata

Tetes banyu mata
Niba wis ora kerasa
Yen wis inget kakang
Anak lan keluarga

Sabar sabar sayang….

Reff :
Restu kakang sing kadoan
Dadi penguat badan
Najan ngadepi cobaan
Enak blenak wong loroan

Kuat sayang ana kakang
Sing inget ning tujuan
Najan ngrasa kangelan
Sing penting masa depan

Impian sing indah
Bli segampang ngwalik tampah
Demi masa depan
Bahagia… sing nyata

Tetes banyu mata
Niba wis ora kerasa
Yen wis inget kakang
Anak lan keluarga

Pengen nggrayang raga
Tapi bli mungkin bisa
Kangen sing tek rasa
Doa sing tek ucapena

Sing sabar sabar sayang
Lara mung seumur kembang
Demi bahagia sing luwih nyata

Sabar sabar sayang….