Lirik Berag Lanang – Lastri Ijem

Diposting pada
Bagikan

Lirik Berag Lanang – Lastri Ijem || Lirik Lagu Tarling 2022

BERAG LANANG
Voc. Lastri Ijem
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Wong jatuh cinta
Yen dialem seneng
Tekang umah kekaca
Kaya bli meneng-meneng

Wong demen lanang
Urip doyan nyandang
Pengen katon ayune
Disawang demenane

Nganggo klambi kien salah
Nganggo klambi kuen aja
Akhire saking kedere
Nyelang klambi ning bature…

Reff:
Padahal klambi sampe kebek selemari
Nanging wayah ketemu keder…
Nganggo sing endi

Padahal janjian ketemune bengi
Nanging sing awit esuk wis repot…
Nyobai klambi

Sun lagi berag lanang…
Seneng pisan due demenan…

Wong demen lanang
Urip doyan nyandang
Pengen katon ayune
Disawang demenane

Nganggo klambi kien salah
Nganggo klambi kuen aja
Akhire saking kedere
Nyelang klambi ning bature…

Reff:
Padahal klambi sampe kebek selemari
Nanging wayah ketemu keder…
Nganggo sing endi

Padahal janjian ketemune bengi
Nanging sing awit esuk wis repot…
Nyobai klambi

Sun lagi berag lanang…
Seneng pisan due demenan…

Wong jatuh cinta
Yen dialem seneng
Tekang umah kekaca
Kaya bli meneng-meneng

Wong demen lanang
Urip doyan nyandang
Pengen katon ayune
Disawang demenane

Nganggo klambi kien salah
Nganggo klambi kuen aja
Akhire saking kedere
Nyelang klambi ning bature…