Lirik Cuma Andon – Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya

Diposting pada
Bagikan

Lirik Cuma Andon – Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2022

CUMA ANDON
Voc. Susy Arzetty Ft Suka Wijaya
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Rader MRD / Team Sakti

P: Kadang ketemu mung Cuma sejam
Malahan buru buru pisan
L: senok aja ngarep berlebihan
Sing penting kita bareng bareng aman
P: Yang kula wis ngrasa nyaman
L: Mungkin kakang terlalu sayang
Senok aja gampang ketuon
P: Sun ngerti kader mung Cuma andon

P: Kadang ngarep yen kakang tukaran
Supaya bisa sue barengan
L: Senok turutana dalan angin
Sebab kakang ora mungkin ngawin
P: Yang dadi terus sampe kapan
L: Sing penting masih bisa barengan
Sing pernih lan senok kudu ngarti
P: Kula ora niat ndueni…

Reff:
P: Angar kaya wangwa rindu panas sing tek gegem
Selawase ora adem…
L: Kakang nggawa banyu kanggo nyiram rasa rindu
Najan bli tepat ning waktu…
P: Kulane sering ketuon
L: Mampan kakang sering katon
P: Mungkin wis nasib kula wong andon

P: Kadang ngarep yen kakang tukaran
Supaya bisa sue barengan
L: Senok turutana dalan angin
Sebab kakang ora mungkin ngawin
P: Yang dadi terus sampe kapan
L: Sing penting masih bisa barengan
Sing pernih lan senok kudu ngarti
P: Kula ora niat ndueni…

Reff:
P: Angar kaya wangwa rindu panas sing tek gegem
Selawase ora adem…
L: Kakang nggawa banyu kanggo nyiram rasa rindu
Najan bli tepat ning waktu…
P: Kulane sering ketuon
L: Mampan kakang sering katon
P: Mungkin wis nasib kula wong andon

P: Kadang ketemu mung Cuma sejam
Malahan buru buru pisan
L: senok aja ngarep berlebihan
Sing penting kita bareng bareng aman
P: Yang kula wis ngrasa nyaman
L: Mungkin kakang terlalu sayang
Senok aja gampang ketuon
P: Sun ngerti kader mung Cuma andon