Lirik Enakan – Yoyo S Ft Hj. Dariyah

Share

Lirik Enakan – Yoyo S Ft Hj. Dariyah || Tembang Tarling Lawas

ENAKAN
Voc. Yoyo S Ft Hj. Dariyah
Cipt. Hj. Dariyah
Arr.

Pancen seneng yen wis due rabi
Segala segala ana sing ngurusi
Ora kakeen bayangan kang ora ora
Pikiran siji mikir dalan usaha
Luih seneng yen rabine setia..

Balik kerja awak pegel
Kula sedia mejeti
Arep turu krasa atis
Kula sedia ngemuli
Enakan… enakan… aduh enakan…

Esuk esuk tangi turu
Kulae sedia kopi
Uwis siap mangkat kerja
Salaman ngambunge pipi
Enakan… enakan… aduh enakan…

Mengkonon sote yen bisa usaha…
Bisa nyukupi kebutuhan rumah tangga
Tapi lamon kawin durung kerja
Pikiran pusing ngrepotaken ning wong tua

Pancen seneng yen wis due rabi
Segala segala ana sing ngurusi
Ora kakeen bayangan kang ora ora
Pikiran siji mikir dalan usaha
Luih seneng yen rabine setia..

Balik kerja awak pegel
Kula sedia mejeti
Arep turu krasa atis
Kula sedia ngemuli
Enakan… enakan… aduh enakan…

Esuk esuk tangi turu
Kulae sedia kopi
Uwis siap mangkat kerja
Salaman ngambunge pipi
Enakan… enakan… aduh enakan…

Mengkonon sote yen bisa usaha…
Bisa nyukupi kebutuhan rumah tangga
Tapi lamon kawin durung kerja
Pikiran pusing ngrepotaken ning wong tua