Lirik Entenana Kula – Susy Arzetty

Bagikan

Lirik Entenana Kula – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty

ENTENANA KULA
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Team Sakti

Mas percayaha sing setia
Entenana kula…
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika…

Kula waktu lan sampean
Sing ana ning kisah kien
Sun sadar urip mung sepisan
Bli getun demen sampean

Wis tek kunci ning ati
Ora bisa diganti…
Sun janji bli ilang
Sampe mati…

Mas percayaha sing setia
Entenana kula
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika

Ning tapal wates kealang laut
Ketutupan gunung
Ibarat srengenge tunggang gunung
Kang mas tek inget bli wurung

Kang mas sing jujur ngrawati ati
Jagaen rasa tetep setia
Anggep ujian demen dipisah
Bari nonggoni takdir sing indah

Kula waktu lan sampean
Sing ana ning kisah kien
Sun sadar urip mung sepisan
Bli getun demen sampean

Wis tek kunci ning ati
Ora bisa diganti…
Sun janji bli ilang
Sampe mati…

Mas percayaha sing setia
Entenana kula
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika

Ning tapal wates kealang laut
Ketutupan gunung
Ibarat srengenge tunggang gunung
Kang mas tek inget bli wurung

Kang mas sing jujur ngrawati ati
Jagaen rasa tetep setia
Anggep ujian demen dipisah
Bari nonggoni takdir sing indah

Kula waktu lan sampean
Sing ana ning kisah kien
Sun sadar urip mung sepisan
Bli getun demen sampean

Wis tek kunci ning ati
Ora bisa diganti…
Sun janji bli ilang
Sampe mati…

Mas percayaha sing setia
Entenana kula
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika

Ning tapal wates kealang laut
Ketutupan gunung
Ibarat srengenge tunggang gunung
Kang mas tek inget bli wurung

Kang mas sing jujur ngrawati ati
Jagaen rasa tetep setia
Anggep ujian demen dipisah
Bari nonggoni takdir sing indah

Was this helpful?

0 / 0