Lirik Kang Kaji Gaul – Desy Paraswati

Bagikan

Lirik Kang Kaji Gaul – Desy Paraswati || Lirik Lagu Tarling 2022

KANG KAJI GAUL
Voc. Desy Paraswati
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu Ochol

Keceluk kang kaji gaul
Esuk esuk manggul pacul muter ngidul
Teka tanggul liren njentul
Udud ngempul ndodoke ngadepi gendul

Nyengkelang gawa pedangan
Celana komprang nganggone cotom lakenan
Rupane mah wis janjian
Karo rangda ning tanggul kali bengawan

Reff:
Suwe suwe curiga
Kaji wadon nakoni nota
Duit modal nggo ngorea
Entok kanggo torog rangda

Paling gan kaji lanang
Solot milih kipimian
Pinter nyogok ning pawongan
Ning sawah aman demenan

Nyengkelang gawa pedangan
Celana komprang nganggone cotom lakenan
Rupane mah wis janjian
Karo rangda ning tanggul kali bengawan

Reff:
Suwe suwe curiga
Kaji wadon nakoni nota
Duit modal nggo ngorea
Entok kanggo torog rangda

Paling gan kaji lanang
Solot milih kipimian
Pinter nyogok ning pawongan
Ning sawah aman demenan

Keceluk kang kaji gaul
Esuk esuk manggul pacul muter ngidul
Teka tanggul liren njentul
Udud ngempul ndodoke ngadepi gendul

Nyengkelang gawa pedangan
Celana komprang nganggone cotom lakenan
Rupane mah wis janjian
Karo rangda ning tanggul kali bengawan

Was this helpful?

10 / 4