Lirik Kapan Dadi Sijine – Rizal Feat Assity

Bagikan

Lirik Kapan Dadi Sijine – Rizal Feat Assity || Lirik Lagu Tarling 2022

KAPAN DADI SIJINE
Voc. Rizal Pramudiya Feat Assity Moelyati
Cipt. Juned Kancil
Arr. Jawara Studio

Kakang… kapan dadi sijine
Isin tangga wis ngomong kabeh
Senok sing sabar kakang luru duit dingin
Nggo biaya… kita kawin…

Kakang… ati sun wis ora tahan
Pengen wong loro slalu barengan
Wong rumah tangga pikire kudu dewasa
Supaya mengko bisa bareng nrima

Kakang… kapan dadi sijine…

Reff:
Sebab sun terlanjur sayang…
Pengene urip slalu loroan…
Senok aja buru buru
Sing pasti kakang janji dadi siji…

Sepisan maning takon
Kapan dadi sijine…

Kakang… ati sun wis ora tahan
Pengen wong loro slalu barengan
Wong rumah tangga pikire kudu dewasa
Supaya mengko bisa bareng nrima

Kakang… kapan dadi sijine…

Reff:
Sebab sun terlanjur sayang…
Pengene urip slalu loroan…
Senok aja buru buru
Sing pasti kakang janji dadi siji…

Sepisan maning takon
Kapan dadi sijine…

Kakang… kapan dadi sijine
Isin tangga wis ngomong kabeh
Senok sing sabar kakang luru duit dingin
Nggo biaya… kita kawin…

Kakang… ati sun wis ora tahan
Pengen wong loro slalu barengan
Wong rumah tangga pikire kudu dewasa
Supaya mengko bisa bareng nrima

Kakang… kapan dadi sijine…

Was this helpful?

0 / 0