Lirik Kejeme Cinta – Sri Ayunita

Diposting pada
Bagikan

Lirik Kejeme Cinta – Sri Ayunita || Lirik Lagu Tarling 2022

KEJEME CINTA
Voc. Sri Ayunita
Cipt. Lee Hien
Arr. Casyadi CN

Wong sing bener demen
Malah ditinggalakane
Pilihan atine
Ning wong bli jelas sayange
Manuk sing adoh disayang
Kembang sing nyanding dibuang…

Nerima takdir cinta
Sing wis ditentuakenj
Bahagiane kula mungkin bli karo sampean
Kakang ngakhiri hubungan
Aduh kejem pisan..

Reff:
Kejeme cinta gawe lara
Sakite ati bli gampang mari

Gedene cinta
Kanggo sampeanb…
Nyatane cuma
Kanggo dolanan

Kasih sayange kula
Perhatiane kula
Ning sampean mung sia-sia

Nerima takdir cinta
Sing wis ditentuaken
Bahagiane kula mungkin bli karo sampean
Kakang ngakhiri hubungan
Aduh kejem pisan..

Reff:
Kejeme cinta gawe lara
Sakite ati bli gampang mari

Gedene cinta
Kanggo sampeanb…
Nyatane cuma
Kanggo dolanan

Kasih sayange kula
Perhatiane kula
Ning sampean mung sia-sia

Wong sing bener demen
Malah ditinggalakane
Pilihan atine
Ning wong bli jelas sayange
Manuk sing adoh disayang
Kembang sing nyanding dibuang…

Nerima takdir cinta
Sing wis ditentuakenj
Bahagiane kula mungkin bli karo sampean
Kakang ngakhiri hubungan
Aduh kejem pisan..