Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Dian Anic

KUDUNE KITA
Voc. Dian Anic Ft Juned Wa Kancil
Cipt. Zale RM
Arr. Zale RM.

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan
Batin kaya rasane sedih
Ninggal sampean

Sebenere kudune kita ndodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon
Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan

Reff:
Sun ngucapaken selamat
Ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang gede cintane

Najan bli sida kawinan
Seneng kakange kondangan
Bli sida dadi lakine
Cukup dadi undangan bae

Najan sun lara ati
Sun kudu nerima
Takdir Illahi…

Sebenere kudune kita ndodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon
Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan

Reff:
Sun ngucapaken selamat
Ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang gede cintane

Najan bli sida kawinan
Seneng kakange kondangan
Bli sida dadi lakine
Cukup dadi undangan bae

Najan sun lara ati
Sun kudu nerima
Takdir Illahi…

Sebenere kudune kita ndodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon
Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan