Lirik Lagu Abot Demene – Dian Anic 2019

By | April 2, 2019

Lirik Lagu Abot Demene – Dian Anic 2019

Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane

Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…

Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon

Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…

Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon

Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane

Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Facebook Comments