Lirik Lagu Adoh Adohan – Ali Gangga || Lirik Lagu Tarling

By | April 16, 2020

Lirik Lagu Adoh Adohan – Ali Gangga || Lirik Lagu Ali Gangga

ADOH ADOHAN
Voc. Ali Gangga
Cipt. Kuwu Aan / Ali Gangga
Arr. Alex LA

Kebayang bayang ning mata
Kelangan karo sing ana ning kana
Hubungan cinta adoh adoh an
Kehalang kontrak ning perantauan

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan

Reff:
Kangen duh rasane kangen
Bli sabar wis pengen ketunggon bareng…

Rindu duh rasane rindu
Wis lawas jamane ora ketemu

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan

Reff:
Kangen duh rasane kangen
Bli sabar wis pengen ketunggon bareng…

Rindu duh rasane rindu
Wis lawas jamane ora ketemu

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan