Lirik Lagu Adoh Sing Bokong – Emek Aryanto || Lirik Lagu Tarling 2020

By | September 11, 2020

Lirik Lagu Adoh Sing Bokong – Emek Aryanto || Lirik Lagu Emek Aryanto

ADOH SING BOKONG
Voc. Emek Aryanto
Cipt. Emek Aryanto
Arr.

Jeritan TKI ning luar negri
Mung karo angin nitip rindune
Rindu ketahan lawas metaunan
Dadi anak rantau ning Taiwan

Lawas telung taun dudu sedelat
Bagi sing lagi ngrasakena
Kepisah karo wong sing dicinta
Ninggalaken umah lan keluarga

Reff:
Urip ning negarane uwong
Turu atis karna adoh sing bokong

Enak jare sing nyawang
Kerja ning luar gajie gede akeh duite

Padahal deritane banting tulang gal dinane
Yen kerja salah di umbangi majikane

Lawas telung taun dudu sedelat
Bagi sing lagi ngrasakena
Kepisah karo wong sing dicinta
Ninggalaken umah lan keluarga

Reff:
Urip ning negarane uwong
Turu atis karna adoh sing bokong

Enak jare sing nyawang
Kerja ning luar gajie gede akeh duite

Padahal deritane banting tulang gal dinane
Yen kerja salah di umbangi majikane

Jeritan TKI ning luar negri
Mung karo angin nitip rindune
Rindu ketahan lawas metaunan
Dadi anak rantau ning Taiwan

Lawas telung taun dudu sedelat
Bagi sing lagi ngrasakena
Kepisah karo wong sing dicinta
Ninggalaken umah lan keluarga