Lirik Lagu Aja Marek Maning – Iwi S || Tembang Tarling Lawas

By | September 20, 2019

Lirik Lagu Aja Marek Maning – Iwi S

AJA MAREK MANING
Voc. : Iwi S
Cipt. : M. Sadi
Arr. : Carwin Group

Aja marek maning sun wis ora demen
Ra pengen kesanding nyawange wis bosen
Kula dadi korban gara gara cinta
Asale sampean sing gawe pendusta

Semene rasane wong disiksa batin
Kanggo pengarepe ora maning maning
Cinta kurang teliti rusak jiwa raga
Contone wis bukti kaya nasib kula

Reff:
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda

Yen ora waspada mengkone cilaka
Yen ora waspada mengkone sengsara

Semene rasane wong disiksa batin
Kanggo pengarepe ora maning maning
Cinta kurang teliti rusak jiwa raga
Contone wis bukti kaya nasib kula

Reff:
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda

Yen ora waspada mengkone cilaka
Yen ora waspada mengkone sengsara

Aja marek maning sun wis ora demen
Ra pengen kesanding nyawange wis bosen
Kula dadi korban gara gara cinta
Asale sampean sing gawe pendusta

Facebook Comments