Lirik Lagu Alumni Ati – Suka Wijaya || Lirik Tarling 2020

By | Januari 22, 2020

Lirik Lagu Alumni Ati – Suka Wijaya || Lirik Tarling 2020

ALUMNI ATI
Voc. Suka Wijaya
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Raden

Cinta suci kentir nng kali
Sira tek anggep alumni ati

Ati rasa lara diinget ya tambah lara
Kita sing ndemeni tapi bli bisa ndueni
Kadang sering nangis dudu sun saking cengenge
Karna sun setia kulinah banget nunggune

Sira kena dosa
karna ana sing lara
Nunda jodoh kita secara paksa

Reff:
Kadang ati sun nandes cuae ora kejagan
Wadon sing tek sayang wis mai undangan

Kiyen kita nglamun pasti bakal kesepian
Mantan mah kawin ngulu sun masih dewekan
Kisa asmara pait tek inget sampe mati
Sira tek anggepe alumni ati

Kadang sering nangis dudu sun saking cengenge
Karna sun setia kulinah banget nunggune

Sira kena dosa
karna ana sing lara
Nunda jodoh kita secara paksa

Reff:
Kadang ati sun nandes cuae ora kejagan
Wadon sing tek sayang wis mai undangan

Kiyen kita nglamun pasti bakal kesepian
Mantan mah kawin ngulu sun masih dewekan
Kisa asmara pait tek inget sampe mati
Sira tek anggepe alumni ati

Ati rasa lara diinget ya tambah lara
Kita sing ndemeni tapi bli bisa ndueni