Lirik Lagu Ana Sing Lara – Tia Amora

By | Januari 23, 2020

Lirik Lagu Ana Sing Lara – Tia Amora

ANA SING LARA
Voc. Tia Amora
Cipt. Amin Hermawan
Arr.

Tetesan banyu mata ning pipi
Rembes teka ning ati
Bisiki nasibe diri

Rasane sayang lamun dibuang
Sukma kebandang bli bisa ditinggal
Demen ning kakang

Reff:
Ning batin bli mungkiri
Terlanjur sun demeni
Bli nyangka wis due rabi

Apa mungkin bahagia
Bisa tek rasakena
Yen weru ana sing lara

Rasane sayang lamun dibuang
Sukma kebandang bli bisa ditinggal
Demen ning kakang

Reff:
Ning batin bli mungkiri
Terlanjur sun demeni
Bli nyangka wis due rabi

Apa mungkin bahagia
Bisa tek rasakena
Yen weru ana sing lara

Tetesan banyu mata ning pipi
Rembes teka ning ati
Bisiki nasibe diri

Rasane sayang lamun dibuang
Sukma kebandang bli bisa ditinggal
Demen ning kakang