Lirik Lagu Antara Jawa Taiwan – Sultan Trenggono Ft Ria Salma

By | September 1, 2020

Lirik Lagu Antara Jawa Taiwan – Sultan Trenggono Ft Ria Salma

ANTARA JAWA TAIWAN
Voc. Sultan Trenggono Ft Ria Salma
Cipt. Sultan Trenggono
Arr. OPL

Sayang kakange rindu
Bli tahan pengen ketemu
Arep kapan bisa barengan
Keburu rambut cukul uwan

Kakang sabara dingin
Kontrak kula perpanjang maning
Kangen lan rindu kula gan pada
Lagi luru nggo sangu nikah

Reff:
Kakang cemburu yen hp sibuk panggilan
Bli bisa turu blenak fikiran
Watir senok lagi demenan

Mimi lan mama lagi video call an
Nakon kabar lan kesehatan
Langka niat slingkuh sing sampean

Kakang ning jawa senok ning taiwan
Cintane kula bli bakal nggo wong lian

Sayang kakange rindu
Bli tahan pengen ketemu
Arep kapan bisa barengan
Keburu rambut cukul uwan

Kakang sabara dingin
Kontrak kula perpanjang maning
Kangen lan rindu kula gan pada
Lagi luru nggo sangu nikah

Reff:
Kakang cemburu yen hp sibuk panggilan
Bli bisa turu blenak fikiran
Watir senok lagi demenan

Mimi lan mama lagi video call an
Nakon kabar lan kesehatan
Langka niat slingkuh sing sampean

Kakang ning jawa senok ning taiwan
Cintane kula bli bakal nggo wong lian