Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Agustus 2, 2020

Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi

APA LANANGE
Voc. Nunung Alvi
Cipt. Wa Kancil
Arr. Cangklek Group

Wong lanang menang dewek bae
Yen tukar langka ngalae
Kadiran dewek sing mekaya
Ning rabi gawe lara

Lamon wong lanang demenan
Kulane tiruan
Lamon wong lanang setia
Kula lebih setia

Reff:
Urusan rumah tangga
Wong lanang dadi raja
Wong wadon nuruti…
Lamon wong lanang setia
Wong wadon lebih setia

Bareng lanange nakal
Deleng wong wadon bedal
Pengene wayuan…
Wong wadon tinggal nuruti
Yen laki njaluk mari
Kula wong wadon apa lanange

Kadiran dewek sing mekaya
Ning rabi gawe lara

Lamon wong lanang demenan
Kulane tiruan
Lamon wong lanang setia
Kula lebih setia

Reff:
Urusan rumah tangga
Wong lanang dadi raja
Wong wadon nuruti…
Lamon wong lanang setia
Wong wadon lebih setia

Bareng lanange nakal
Deleng wong wadon bedal
Pengene wayuan…
Wong wadon tinggal nuruti
Yen laki njaluk mari
Kula wong wadon apa lanange

Wong lanang menang dewek bae
Yen tukar langka ngalae
Kadiran dewek sing mekaya
Ning rabi gawe lara

Lamon wong lanang demenan
Kulane tiruan
Lamon wong lanang setia
Kula lebih setia