Lirik Lagu Awet Enom – Dewi Kirana

Bagikan

Lirik Lagu Awet Enom – Dewi Kirana || Lirik Lagu Tarling 2022

AWET ENOM
Voc. Dewi Kirana
Cipt. Zale RM
Arr. –

Yen kakang pengen kula ngenomi
Ayu maning kulite kaya bayi
Meneh paien duit nggo perawatan kulit
Pengen rabine ayu lakine aja medit

Nanging yen pengen rabine glowing
Ayune alami raine bening
Aja sokat lelara langka wadon ning jaba
Bisa gawe rabine ayu mangsa wurunga

Reff:
Ora perlu perawatan kulit larang
Cukup gawe rabi pikirane tenang
Langka wadon sejen
Bisa gawe rabi awet ayune

Ukuran bahagia bli cuma ning dunya
Laki sing setia harta sing berharga
Setiane wong wadon
Bisa gawe rabine awet enom

Nanging yen slingkuh cinta
Bisa gawe rabine gelis tua

Nanging yen pengen rabine glowing
Ayune alami raine bening
Aja sokat lelara langka wadon ning jaba
Bisa gawe rabine ayu mangsa wurunga

Reff:
Ora perlu perawatan kulit larang
Cukup gawe rabi pikirane tenang
Langka wadon sejen
Bisa gawe rabi awet ayune

Ukuran bahagia bli cuma ning dunya
Laki sing setia harta sing berharga
Setiane wong wadon
Bisa gawe rabine awet enom

Nanging yen slingkuh cinta
Bisa gawe rabine gelis tua

Yen kakang pengen kula ngenomi
Ayu maning kulite kaya bayi
Meneh paien duit nggo perawatan kulit
Pengen rabine ayu lakine aja medit

Nanging yen pengen rabine glowing
Ayune alami raine bening
Aja sokat lelara langka wadon ning jaba
Bisa gawe rabine ayu mangsa wurunga

Was this helpful?

0 / 0