Lirik Lagu Ayang Ayang – Dian Anic 2019

Lirik Lagu Ayang Ayang – Dian Anic 2019

Kulane wis demen pisan
Ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge
Nanging ana bayangane

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae

Reff:
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae

Reff:
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan