Lirik Lagu Bandara Kertajati – Jun Dilaga 2019

By | Juli 27, 2019

Lirik Lagu Bandara Kertajati – Jun Dilaga

BANDARA KERTAJATI
Voc. Jun Dilaga
Cipt. Jun Dilaga
Arr. Maz Noer

Ning bandara Kertajati…
Minangka sing dadi saksi
Kakang setia nonggoni
Bli bakal sampe ngianati

Ning bandara Kertajati dadi saksi
Sumpah janji bli bakal saling nyakiti
Sabar setia nonggoni senoke ning luar negeri
Niat tulus pengen nyenengaken laki

Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan

Reff:
Ning bandara kertajati
Janji suci wis kepatri
Ning ati cuma wong siji
Bli bakal sampe ngingkari

Kakang mung bisa dedonga
Tetep selawase cinta
Urip seneng bahagia
Wong loro tumekang tua

Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan

Reff:
Ning bandara kertajati
Janji suci wis kepatri
Ning ati cuma wong siji
Bli bakal sampe ngingkari

Kakang mung bisa dedonga
Tetep selawase cinta
Urip seneng bahagia
Wong loro tumekang tua

Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan

Video lirik Jun Dilaga – Bandara Kertajati
Facebook Comments