Lirik Lagu Banyu Larangan – Bung Rendy

Diposting pada
Bagikan

Lirik Lagu Banyu Larangan – Bung Rendy || Lirik Lagu Tarling 2022

BANYU LARANGAN
Voc. Kang Rendy
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Herry Berbobot

Ora nana cinta setulus kita
Sing slalu nerima bagen dilelara …

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan

Reff:
Pantangane wong lanang
Netesaken banyu larangan
Sekutat kuat e ati
Bli kuat nahan sedih
Yen wong sing disayang
Gonta ganti lanangan

Luru sing kayangapa
Moal nemu sing kaya kita
Bertahan rasane sakit
Tek tinggal rasane sulit
Mengkenen rasane
Wong demen dewek bae

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan

Reff:
Pantangane wong lanang
Netesaken banyu larangan
Sekutat kuat e ati
Bli kuat nahan sedih
Yen wong sing disayang
Gonta ganti lanangan

Luru sing kayangapa
Moal nemu sing kaya kita
Bertahan rasane sakit
Tek tinggal rasane sulit
Mengkenen rasane
Wong demen dewek bae

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan