Lirik Lagu Bareng-Bareng Nerima – Wa Kancil Ft Ayu Karlina

By | Mei 12, 2021

Lirik Lagu Bareng-Bareng Nerima – Wa Kancil Ft Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling 2021

BARENG BARENG NERIMA
Voc. Wa Kancil Ft Ayu Karlina
Cipt. Kancil Juned
Arr. Jawara Studio

Duwure gunung kakang tanjaki
Ombak segara kakang liwati
Sayange kakang cintane kakang
Bli kanggo dolanan…

Senajan wong lanang pirang pirang
Cintane senok mung cuma kakang
Sayange senok cintane senok
Mung cuma kanggo kakang…

Reff:
Najan mangan karo krupuk lan uyah
Sing penting wong loro bareng nerima

Kakang janji yen mengko dadi siji
Bakal setia… bli gawe lara

Senajan wong lanang pirang pirang
Cintane senok mung cuma kakang
Sayange senok cintane senok
Mung cuma kanggo kakang…

Reff:
Najan mangan karo krupuk lan uyah
Sing penting wong loro bareng nerima

Kakang janji yen mengko dadi siji
Bakal setia… bli gawe lara

Duwure gunung kakang tanjaki
Ombak segara kakang liwati
Sayange kakang cintane kakang
Bli kanggo dolanan…

Senajan wong lanang pirang pirang
Cintane senok mung cuma kakang
Sayange senok cintane senok
Mung cuma kanggo kakang…