Lirik Lagu Bareng Sekasur – Anik Arnika

By | September 24, 2019

Lirik Lagu Bareng Sekasur – Anik Arnika

BARENG SEKASUR
Voc. : Anik Arnika
Cipt. : –
Arr. : –

Mengkenen nasibe badan
Duwe laki bli kaberan
Ooh… Lara pikiran…

Demeni lakine batur
Ati sun rasane hancur
Diwayu… bareng sekasur…

Reff:
Lara ati sih lara
Nanging kudu nerima
Sing penting rabi tua
Gelem berbagi rasa…

Najan bareng sekasur
Kula bli bakal mundur
Padahal ati hancur
Nanging wis terlanjur…

Sing penting uripe makmur
Karo rabi.. tua yah akur…

Demeni lakine batur
Ati sun rasane hancur
Diwayu… bareng sekasur…

Reff:
Lara ati sih lara
Nanging kudu nerima
Sing penting rabi tua
Gelem berbagi rasa…

Najan bareng sekasur
Kula bli bakal mundur
Padahal ati hancur
Nanging wis terlanjur…

Sing penting uripe makmur
Karo rabi.. tua yah akur…

Mengkenen nasibe badan
Duwe laki bli kaberan
Ooh… Lara pikiran…

Demeni lakine batur
Ati sun rasane hancur
Diwayu… bareng sekasur…

Facebook Comments