Lirik Lagu Batur Seklambu – Dian Anic Feat Ochol Dhut

By | Desember 17, 2018

Lirik Lagu Batur Seklambu – Dian Anic Feat Ochol Dhut

Setahun setengah wis janji
Arep sabar ngenteni
Kien kakang arep balik
Sun bakal nagih janji

Kangen pujaan ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal kerja ning perantauan
Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Reff:
Rindu wis segunung kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu kehalang wis due batur seklambu
Cinta teka terlambat ning waktu bli tepat
Ketemu sampean ning waktu sun uwis due pasangan

Nang ngapa bli setia nunggu tekang tekane
Sebenere sun rela nunggu sampean laka kabar beritane

Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Reff:
Rindu wis segunung kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu kehalang wis due batur seklambu
Cinta teka terlambat ning waktu bli tepat
Ketemu sampean ning waktu sun uwis due pasangan

Nang ngapa bli setia nunggu tekang tekane
Sebenere sun rela nunggu sampean laka kabar beritane

Kangen pujaan ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal kerja ning perantauan
Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *