Lirik Lagu Bisa Apa – Fahmi Zein | Lirik Tarling 2020

By | Desember 24, 2019

Lirik Lagu Bisa Apa – Fahmi Zein | Lirik Tarling 2020

BISA APA
Voc. Fahmi Zein
Cipt. Riza D’wapinz
Arr. Boim Anita

Video Lirik Lagu Bisa Apa – Fahmi Zein

Mung bisa… nyawang
Sing kadoooaaaannnn
Rasa kangen…
Bli kesampean…

Bisa apa nok kakang bisa apa
Nyampeaken rasa sing ning jero dada
Cinta kehalang dosa sing bli mungkin nyata
Senoke masih due keluarga

Kudu apa nok kakang kudu apa
Pengen kelaksana cinta mung ora bisa
Najan cinta ning maya tapi begitu nyata
Tak trima nunggu senoke rangda

Bisa apa nok kakang… bisa apa

Reff:
Ning lamunan sun kawinan tepung jodoh wong loroan
kenyataan mung khayalan nangis bareng sing kadoan

Mega mendung ning lautan
Bingung demen rabi wong lian
Sing tek rasa cinta kita kangene gawe lara
Duh pasrah nunggu restu sing kang kuasa

Kudu apa nok kakang kudu apa
Pengen kelaksana cinta mung ora bisa
Najan cinta ning maya tapi begitu nyata
Tak trima nunggu senoke rangda

Bisa apa nok kakang… bisa apa

Reff:
Ning lamunan sun kawinan tepung jodoh wong loroan
kenyataan mung khayalan nangis bareng sing kadoan

Mega mendung ning lautan
Bingung demen rabi wong lian
Sing tek rasa cinta kita kangene gawe lara
Duh pasrah nunggu restu sing kang kuasa

Bisa apa nok kakang bisa apa
Nyampeaken rasa sing ning jero dada
Cinta kehalang dosa sing bli mungkin nyata
Senoke masih due keluarga

Kudu apa nok kakang kudu apa
Pengen kelaksana cinta mung ora bisa
Najan cinta ning maya tapi begitu nyata
Tak trima nunggu senoke rangda

Bisa apa nok kakang… bisa apa