Lirik Lagu Bli Diaku Mantu – Lia Andrea

By | Juni 27, 2019

Lirik Lagu Bli Diaku Mantu – Lia Andrea

Lara ati lara bli kuat nyanggane
Kula ngrasa wong bli due
Wong mlarat langka dunyane
Pantes di sengiti bae
Kula kuh ning wong tuane
Wong sugih sing kebek duite

Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah

Reff:
Duh.. kaniaya…
temen nasib badane kula

Sing awit demenan
Sampe kien sun wis kawinan
Durung pernah diaku mantu
Ning mertua dianggep musuh

Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah

Reff:
Duh.. kaniaya…
temen nasib badane kula

Sing awit demenan
Sampe kien sun wis kawinan
Durung pernah diaku mantu
Ning mertua dianggep musuh

Lara ati lara bli kuat nyanggane
Kula ngrasa wong bli due
Wong mlarat langka dunyane
Pantes di sengiti bae
Kula kuh ning wong tuane
Wong sugih sing kebek duite

Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah

Facebook Comments