Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya

By | Juli 3, 2019

Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya

Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro)
Vocal : Suka Wijaya
Cipt : Suka Wijaya

Yen nyawang banyu meneng katone jero
Prangsane uwong seneng due rabi loro
Padahal stres pikiran nggo luru alesan
Mana mene sayang ning istri jaga perasaan

Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan
Ning rabi tua melas ning rabi enom sayang
Lelah nafkah lahir batin waktu lan giliran
Ilat ngasem turi modale urip wong wayuan

Reff:
Yen bohong dosa yen jujur nyakiti
Serba salah kaku ning ati
Sing tua mrengut yen gilir telat
Sing enom ngamuk yen dompet asat

pegel putek mumet tek trima nang polae kita
Sujud suku jayane kembang kurugan kembang

Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan
Ning rabi tua melas ning rabi enom sayang
Lelah nafkah lahir batin waktu lan giliran
Ilat ngasem turi modale urip wong wayuan

Reff:
Yen bohong dosa yen jujur nyakiti
Serba salah kaku ning ati
Sing tua mrengut yen gilir telat
Sing enom ngamuk yen dompet asat

pegel putek mumet tek trima nang polae kita
Sujud suku jayane kembang kurugan kembang

Yen nyawang banyu meneng katone jero
Prangsane uwong seneng due rabi loro
Padahal stres pikiran nggo luru alesan
Mana mene sayang ning istri jaga perasaan

Facebook Comments