Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih – Ita DK

By | Mei 14, 2019

Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih – Ita DK

Mimi… karo mama…
Kula jaluk… Ampura…

Bayangane kaya bnng mata bae
Seklebate kekatonen bae
Duh kakang… Ning endi…
Sun pegel ngulati
Sampe hampir frustasi

Najan langka rido sing wong tua
Tapi kula tetep arep maksa
Wong loro… wis janji
Bakal dadi siji
Najan kawin kyai

Reff:
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang
Tapi kula ning sampean
Nahan rindu bli ketahan

Ning batin kula janji
Yen besok dadi siji
Arep tek sarati
Bubur abang bubur putih

Duh mimi duh mama
Kula jaluk ampura

Najan langka rido sing wong tua
Tapi kula tetep arep maksa
Wong loro… wis janji
Bakal dadi siji
Najan kawin kyai

Reff:
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang
Tapi kula ning sampean
Nahan rindu bli ketahan

Ning batin kula janji
Yen besok dadi siji
Arep tek sarati
Bubur abang bubur putih

Duh mimi duh mama
Kula jaluk ampura

Bayangane kaya bnng mata bae
Seklebate kekatonen bae
Duh kakang… Ning endi…
Sun pegel ngulati
Sampe hampir frustasi

Facebook Comments