Lirik Lagu Buyut Jawa – Didi Aswandi

By | Januari 3, 2019

Lirik Lagu Buyut Jawa – Didi Aswandi

Aduh ampun, tulung buyut jawa
Anak putu ana sing lelara
Kaya tungket langit kelawan bumi
Nyawang pacar kien ganti kekasih

Kula nyekar jaluk pangapura
Kula nyuwun doane di ijabah
Kula dendam sampe kapan bli lali
Durung sudi yen durung dadi sawiji
Aduh ampun tulung buyut jawa

“assalamualaika ya ahli ghoib,
weruih sifat pemuji,
anak putu lagi lara ati,
mbah buyut jawa,
jaluk keramate,
tulungana sibadan,
lagi kelara lara”

Reff:
Percuma sun bengen disunat
Yen kekasih kien khianat
Asal gandrung kapiluyung
Yen durung kudungan sarung

Ijo ijo godong gembili
Iwak keting dicampur lemi
Mbuh jodo embuh si beli
Sing penting bisa ngalami
(Ngalami apane,)
Cinta lan kasih sayange

Kula nyekar jaluk pangapura
Kula nyuwun doane di ijabah
Kula dendam sampe kapan bli lali
Durung sudi yen durung dadi sawiji
Aduh ampun tulung buyut jawa

Reff:
Percuma sun bengen disunat
Yen kekasih kien khianat
Asal gandrung kapiluyung
Yen durung kudungan sarung

Ijo ijo godong gembili
Iwak keting dicampur lemi
Mbuh jodo embuh si beli
Sing penting bisa ngalami
(Ngalami apane,)
Cinta lan kasih sayange

Kula nyekar jaluk pangapura
Kula nyuwun doane di ijabah
Kula dendam sampe kapan bli lali
Durung sudi yen durung dadi sawiji
Aduh ampun tulung buyut jawa