Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020)

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020)

CERITA TKI
Voc. Anik Arnika
Cipt. Anik Arnika
Arr. Zuky Jembrong

Rumah tangga adoh adohan
Kudu bisa jaga kepercayaan
Kula ning kene kakang ning kana
Tulung kakang aja selewa-lewa

Dadi TKI ning luar negeri
Ora gampang berat kula nglakoni
Panas perihe enak blenake
Tek lakone sampe entok kontrake

Reff
Cuma siji jaluke kakang sing kuat imane
Aja gampang kegoda ning wong wadon lian

Harapan cita-cita rumah tangga sing bahagia
Langka cinta kedua sing ngrusak cinta kita
Najan adoh kerjane tapi ora sia-sia
Yen lakie tetep setia

Dadi TKI ning luar negeri
Ora gampang berat kula nglakoni
Panas perihe enak blenake
Tek lakone sampe entok kontrake

Reff
Cuma siji jaluke kakang sing kuat imane
Aja gampang kegoda ning wong wadon lian

Harapan cita-cita rumah tangga sing bahagia
Langka cinta kedua sing ngrusak cinta kita
Najan adoh kerjane tapi ora sia-sia
Yen lakie tetep setia

Rumah tangga adoh adohan
Kudu bisa jaga kepercayaan
Kula ning kene kakang ning kana
Tulung kakang aja selewa-lewa

Dadi TKI ning luar negeri
Ora gampang berat kula nglakoni
Panas perihe enak blenake
Tek lakone sampe entok kontrake

Facebook Comments