Lirik Lagu Cikedung – Aas Rolani

By | Desember 30, 2018

Lirik Lagu Cikedung – Aas Rolani

Ning waktu kang kliwat
Kula pernah terpikat asmara
Salah swijine pemuda
Wonge ganteng dambaan ning jiwa

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati

Reff:
Banyu mata kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bakal weruh
Ning persoalan pribadi

Mandan napa lamun ora dadi siji
Sun pasrah jiwa lan raga
Karo sang pujaan ati

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati

Reff:
Banyu mata kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bakal weruh
Ning persoalan pribadi

Mandan napa lamun ora dadi siji
Sun pasrah jiwa lan raga
Karo sang pujaan ati

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *