Lirik Lagu Cilik Tapi Gede – Diana Sastra

By | Maret 26, 2019

Lirik Lagu Cilik Tapi Gede – Diana Sastra

Najan kakang bli gede duwur
Sering gawe fikiran ngawur
Sun demen kakang bli bakal mundur

Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae

Reff:
Cilik tapi gede tawon ibarate
Yen nyudat antupe nyegoke ning kene
Kaya pitik cilik Kelanganan emboke
Ditinggal sampean bli kuat rasane

Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae

Reff:
Cilik tapi gede tawon ibarate
Yen nyudat antupe nyegoke ning kene
Kaya pitik cilik Kelanganan emboke
Ditinggal sampean bli kuat rasane

Najan kakang bli gede duwur
Sering gawe fikiran ngawur
Sun demen kakang bli bakal mundur

Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae