Lirik Lagu Cinta Bli Nyata – Ella Susanti

By | Maret 23, 2019

Lirik Lagu Cinta Bli Nyata – Ella Susanti

Yen cinta ibarat tali…
Pengen tek putus…
Mong demen wonbg due rabi…
Lara ning usus…

Lamon naluri bisa dicegah
Kula mong dueni cinta masalah
Yen cinta ibarat tali pengen tek putus
Mong demen wong due rabi lara ning usus

Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan

Reff:
Yen waktu bisa diulangi
Mungkin kakang sekien kula sing ndueni
Yen jodoh bisa urupan
Kula pengen ngrasani dadi rabine sampean

Oh cinta bli nyata gawe kula merana
Oh cinta bli nyata gawe kelaya laya

Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan

Reff:
Yen waktu bisa diulangi
Mungkin kakang sekien kula sing ndueni
Yen jodoh bisa urupan
Kula pengen ngrasani dadi rabine sampean

Oh cinta bli nyata gawe kula merana
Oh cinta bli nyata gawe kelaya laya

Lamon naluri bisa dicegah
Kula mong dueni cinta masalah
Yen cinta ibarat tali pengen tek putus
Mong demen wong due rabi lara ning usus

Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan