Lirik Lagu Cinta Bli Nyatu – Rossa Angelina

Bagikan

Lirik Lagu Cinta Bli Nyatu – Rossa Angelina || Lirik Lagu Tarling 2022

CINTA BLI NYATU
Voc. Rossa Angelina
Cipt. Zale RM
Arr. Diditi Nata Jaya

Lagu kien… kanggo sampean
Sing pernah ana… ngisi atine kula

Rasa kangen.. ning jero dada
Mung ning angen angen bli kelaksana
Cinta bli nyatu… kehalang restu
Hubungan cinta ahire pisah

Reff:
Nyawang sampean… ning waktu perpisahan…
Nyiksa ati kula sing lagi gedene cinta

Rindune bisu tek tahan bli bisa ngomong
Wong sing tek rindu wis dadi lakine uwong

Rasa rindu sing bli di ungkapaken
Kaya gawe lagu sing bli pernah di nyanyiaken

Rasa kangen.. ning jero dada
Mung ning angen angen bli kelaksana
Cinta bli nyatu… kehalang restu
Hubungan cinta ahire pisah

Reff:
Nyawang sampean… ning waktu perpisahan…
Nyiksa ati kula sing lagi gedene cinta

Rindune bisu tek tahan bli bisa ngomong
Wong sing tek rindu wis dadi lakine uwong

Rasa rindu sing bli di ungkapaken
Kaya gawe lagu sing bli pernah di nyanyiaken

Rasa kangen.. ning jero dada
Mung ning angen angen bli kelaksana
Cinta bli nyatu… kehalang restu
Hubungan cinta ahire pisah

Was this helpful?

1 / 0