Lirik Lagu Cinta Ireng – Tia Inova 2019

By | Juni 17, 2019

Lirik Lagu Cinta Ireng – Tia Inova 2019

Kula… ketipu cinta…
Gawe… ati nelangsa…

Putihe awan ning langit wis dadi mendung
Cintane sampean sekien wis gawe hancur
Manise madu sing diucapena
Nyatane pait sing dirasakena

Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi

Reff:
Ora disangka ora dinyana
Kula cuma pelarian semata
Sampean tega sampean kejam
Ning kula cuma nandur cinta ireng

Mung pelarian cinta
Ning waktu… wadone langka

Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi

Reff:
Ora disangka ora dinyana
Kula cuma pelarian semata
Sampean tega sampean kejam
Ning kula cuma nandur cinta ireng

Mung pelarian cinta
Ning waktu… wadone langka

Putihe awan ning langit wis dadi mendung
Cintane sampean sekien wis gawe hancur
Manise madu sing diucapena
Nyatane pait sing dirasakena

Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi

Facebook Comments