Lirik Lagu Cinta Kasepuan – Yuyun Maha Dewi

By | Januari 31, 2019

Lirik Lagu Cinta Kasepuan – Yuyun Maha Dewi

Awas kudu ati ati
Pilih pasangan kudu teliti
Aja sampe dadi korban
Rayuan modal cinta kesepuan

Lanang memang pirang pirang
Tapi sing setia iku jarang
Sing akeh cintane gombal
Ngumbar nafsu luruh kanggo tumbal
Awas kudu ati ati

Reff:
Cinta bli cukup siji
Akeh dibagi bagi
Sifat buaya darat
Buaya buaya keparat

Modale modal tampan
Dihiasi rayuan
Memang akeh sing kepikat
Kepikat cinta buaya darat
Memang akeh sing kepikat
Kepikat cinta buaya darat

Lanang memang pirang pirang
Tapi sing setia iku jarang
Sing akeh cintane gombal
Ngumbar nafsu luruh kanggo tumbal
Awas kudu ati ati

Reff:
Cinta bli cukup siji
Akeh dibagi bagi
Sifat buaya darat
Buaya buaya keparat

Modale modal tampan
Dihiasi rayuan
Memang akeh sing kepikat
Kepikat cinta buaya darat
Memang akeh sing kepikat
Kepikat cinta buaya darat

Lanang memang pirang pirang
Tapi sing setia iku jarang
Sing akeh cintane gombal
Ngumbar nafsu luruh kanggo tumbal
Awas kudu ati ati