Lirik Lagu Cinta Ning Dalan Salah – Susy Arzetty

Bagikan

Lirik Lagu Cinta Ning Dalan Salah – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2022

CINTA NING DALAN SALAH
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Nirwana Mandala Team

Siksaan demen …. Siksaan kangen….
Kesiksa dosa …. sing tek rasa

Kadang sun pengen ilang ingetan
Pengen klalen yen kula demen sampean
Tek paksa angger ora bisa
Yen maksa pastine ana sing lara

Diganjar rindu dibakar cemburu
Jalani dedemen sing ora tentu
Nggepeki kembang gagange eri
Duwe harapan sing bakal nyakiti

Resiko cinta ning dalan salah
Kudune nanggung dosa kula wis pasrah
Ibarat srengenge karo wulan
Selangit tapi bli bisa barengan

Reff:
Siksaan demen….
Siksaan kangen…
Kesiksa dosa sing tek rasa

Ibarat nyasar ning tengah lautan
Sing ora mungkin nemu pinggiran

Gambaran cinta kula lan sampean
Bisa bareng tapi cuma ning hayalan

Diganjar rindu dibakar cemburu
Jalani dedemen sing ora tentu
Nggepeki kembang gagange eri
Duwe harapan sing bakal nyakiti

Resiko cinta ning dalan salah
Kudune nanggung dosa kula wis pasrah
Ibarat srengenge karo wulan
Selangit tapi bli bisa barengan

Reff:
Siksaan demen….
Siksaan kangen…
Kesiksa dosa sing tek rasa

Ibarat nyasar ning tengah lautan
Sing ora mungkin nemu pinggiran

Gambaran cinta kula lan sampean
Bisa bareng tapi cuma ning hayalan

Kadang sun pengen ilang ingetan
Pengen klalen yen kula demen sampean
Tek paksa angger ora bisa
Yen maksa pastine ana sing lara

Diganjar rindu dibakar cemburu
Jalani dedemen sing ora tentu
Nggepeki kembang gagange eri
Duwe harapan sing bakal nyakiti

Resiko cinta ning dalan salah
Kudune nanggung dosa kula wis pasrah
Ibarat srengenge karo wulan
Selangit tapi bli bisa barengan

Was this helpful?

0 / 0