Lirik Lagu Cinta Ora Sempurna – Susy Arzetty

By | Desember 24, 2018

Lirik Lagu Cinta Ora Sempurna – Susy Arzetty

Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni

Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni

Rindu ibarat ayang ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh

Reff:
Cinta Ora ngewujud
Hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane
Yen wis pedot tresnane

Cinta Ora sempurna
Sering gawe ketuwon
Urip lawas barengan
Tapi ora kelakon

Mungkin Tuhan due rencana
Tuhan uga sing nentukna

Rindu ibarat ayang ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh

Reff:
Cinta Ora ngewujud
Hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane
Yen wis pedot tresnane

Cinta Ora sempurna
Sering gawe ketuwon
Urip lawas barengan
Tapi ora kelakon

Mungkin Tuhan due rencana
Tuhan uga sing nentukna

Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *